Paturica

Paturica cu dor de copilarie

Imi plac copiii <3  …. sunt veseli si emana energie pozitiva, se bucura de tot ce frumos, sunt sinceri si dulci. La fel de mult imi plac firele colorate, mai ales cand urmeaza sa se transforme intr-un proiect pentru copii. Jucariile crosetate, hainutele si paturicile handmade pentru copii sunt preferatele mele. Asa am ajuns sa crosetez o paturica vesela pentru un copil.

 

Paturica

Prietena mea Irina, cu suflet de copil, a vrut o paturica ursulet pentru nepotelul ei in culori vesele. Asa bine a ales culorile, ca acea combinatie a mai cucerit un parinte care a ajuns pe pagina mea sa-mi aduca o bucurie…. o comanda de o paturica in acelasi culori. Modelul initial nu s-a potrivit cu dorintele taticului, asa ca am ajuns de comun acord la alt model, deci o noua provocare spre bucuria mea.

 

Si cum orice proiect, in ultima vreme, incepe in locul meu preferat….magazinul Iuliei, am plecat la cumparat fire colorate. Asta a implicat o bucurie vizuala pe care e greu sa v-o transmit…. ar trebui sa fiti acolo, printre rafturi pline de culori, cu zambetul Iuliei care va intampina cu caldura si va ofera fix ce aveti nevoie, sau cel putin asa simt eu 🙂 .

Paturica

Cu firele achizitionate – Nako Elit Baby, care si-a facut loc printre preferate, cu drag de copii si culori vesele, m-am apucat de crosetat. A fost un proiect lucrat cu drag, cu bucurie. A iesit o paturica de 84/126 cm, vesela buna de incalzit noptile racoroase, de luat la iarba verde sau de tinut in brate…. eu asa am lucrat, cu ea in brate si cu sentimentul de bine si iubire.

Paturica

Sper sa aduca bucurie si veselie copilului ei.

Paturica

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *