Paltonas Simona

Paltonas Ana Maria

Stiti cum este vorba acea „Ai grija ce iti doresti, ca aia ai sa primesti!” ? Eu am am aflat pe pielea mea. Adimiram pe net platonasele tricotate in culori vesele si visam cum ar fi sa pot si eu realiza asa minuni. O adevarata provocare de care m-am speriat putin si am lasat-o sa ramana un vis frumos, pana a venit o doamna draga mie si a zis ca vrea un astfel de paltonas potrivit zilelor racoroase pentru comoara ei de fetita.

Paltonas tricotat

Cu croseta sunt prietena de cativa ani, cu andrelele am cochetat putin, fara a-mi face curaj sa realizez lucruri complicate, desi visam la ele 🙂 . Asa ca atunci cand Simona a zis ca vrea pentru fetita ei, pe care eu o ador, un platonas tricotat, colorat, cu gluga cu mot de blanita am fost usor tematoare ca va fi un esec si am amanat cat am putut.

Paltonas tricotat

Apoi a venit incurajarea Simonei, in stilul ei carecteristic …. „Stiu ca iti plac provocarile si sunt sigura ca o sa-ti iasa!”. Ce argumente sa mai gasesti la astfel de cuvinte si sa o dai cotita? Solutia a fost sa apelez la omul minunat numit Iulia, sa-mi recomande firele potrivite, sa imi dea nasturei si mot de blana musai 🙂 .

Paltonas Simona

Apoi au fost emotiile cum cresc, cum fac cu manecile ……. si m-a salvat doamna Claudia Crivat Dumitrescu cu tutorialul dumneaei foarte bine realizat, pe care il gasiti pe canalul de yotube  Crochet you life. Am luat firele – Nako Elite Baby, un acril moale, pe care l-as tine mereu in brate, special pentru copii, andrele numarul 5, curaj cu carul, dorinta de a aduce bucurie si m-am apucat de impletit vise.

Paltonas Simona

Asa a ajuns visul meu de a tricota proiecte complicate realitate. Se pare ca m-am descurcat onorabil caci destul de repede a aparut si o varianta mai mitica a paltonasului.

Paltonas Iustina

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *