Iepuras portocaliu

Iepuras

Jucariile handmade au ceva aparte, dorinta creatorului de a ramane cu suflet de copil, bucuria de a aduce zambetul pe chipul celor mici si faptul ca dau aripi imaginatiei. Din aceste motive imi place foarte mult sa fac jucarii crosetate, desi uneori mi se pare greu, sau imi vine sa le arunc cand imi intra acum rau in deget. Zambetele copiilor cand le primesc ma fac sa uit ca m-am chinui, si promit ca voi mai face jucarii handmade.

Prima jucarie crosetata a fost un iepuras. Se apropia Pastele, si colega sotului meu, vazand pe facebook ca m-am apucat de crosetat, m-a intrebat daca pot face un iepuras micut care sa intre intr-o traistuta mica. Urma sa fie cadoul fetelor de la Iepuras.

Cum sa refuzi asa ceva…..? Am cautat pe net modele, instructiuni… Toti iepurasii erau maricei, asa ca m-am hotarat la un model si l-am micsorat astfel incat sa corespunda cerintelor. A iesit o dragalasenie intr-o traistuta.

Iepuras cu traistuta

Au mai urmat alti doi iepurasi, pentru alti doi copii minunati. Un baietel cu care faceam recuperare a vrut unul portocaliu…. Asta inseamna imaginatie bogata.

Iepuras

Al treile a fost pentru fetita unei prietene, care printe altele m-a pus sa creez prima papusa, dar voi scrie alta data despre ea. Ea a vrut un iepuras alb.

Iepuras alb

Indiferent de marime si de culoare, iepurasul ramane un cadou frumos, mai ales cand vine Pastele.

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *