Caciula bufnita

Caciula bufnita

Cand e rece afara si vrei sa protejezi urechile tale sau ale copiilor intr-un mod haios, poti incerca o caciula handmade reprezentand un animal. Asa esti protejat de frig, original si cu voiosia la purtator.

Intr-o zi am fost abordata pe facebook de o prietena cu care nu vorbisem de multa vreme. M-a intrebat daca pot tricota doua caciuli bufnite pentru fetele ei. Nici nu banuiam ca stie de pasiuneam mea pentru crosete si andrele. Cum nu pot rezista tentatiei unui proiect nou, am raspuns imediat afirmativ. Asa am pornit in cautarea firelor potrivite, cu mov si roz conform preferinteleor celor doua domnisoare. Cand trimit poze prietenei mele cu ce fire am gasit ma anunta ca s-au schimbat lucrurile. Fetelor nu le place modelul ales de mama, asa ca au pornit in cautarea inspiratiei pe pinterest…. Culorile au ramas, bufnitele s-au schimbat, fiind in final crosetate…

Dupa achizitionarea firelor, am avut o intreaga poveste cu masurile caciulilor, dar astea sunt detalii … Important e ca in final eu am realizat pentru prima data ciuciuli bufnite, iar fetele au obtinut caciulile dorite. Nu as putea spune care imi place mai mult…mov….roz…. Cred ca mai trebuie sa incerc cateva culori sa ma pot hotari.

Caciula bufnita roz

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *