Esarfa mohair

Esarfa mohair

O esarfa moale, pufoasa, buna de accesorizat o tinuta in zilele racoroase.   Poate fi purtata in mai multe feluri, fiind in doua culori, alb sau verede menta, la geanta sau la gat, in functie de imaginatia fiecareia.

Ma tenta de mult timp sa tricotez o esafra din mohair. Cu acest gand am cumparat mohair galben pai si verde menta de pe net. Nu stiam ce model voi face, cum voi combina firele…. Am fost salvata de aceasta nehotarare de colega mea de servici. Ea a hotarat ca din firul verde vrea o esarfa patrata, eu m-am pus pe treaba. Lucrand, am realizat ca nu imi ajunge firul, asa ca am avut motiv de bucurie….cumparat de fire noi. Langa verde a sosit, pufos si matasos, un alb unt spre bucuria colegei. Asa a fost creata aceasta esarfa, cu vointa proprie .

Astfel eu m-am bucurat sa tricotez cu mohair, actuala posesoare a firelor se bucura de  o esarfa pufoasa handmade, unicata.

Esarfa mohair

Astept cu nerabdare urmatorul proiect realizat din mohair, asta pana ma apuca iar stranutatul de la el si umplu casa de puf.

Esarfa in lucru

fb-share-icon

1 comentariu

  1. Si uite asa, desi ai o gramada de esarfe, te trezesti ca alegi sa o porti la nesfarsit doar pe asta ❤️ Pentru ca e usor de accesorizat, are un material dupa care ma topesc.. iar faptul ca e pufosica nu poate decat sa te faca sa te gandesti ca ai mai vrea o vata de zahar pe bat!

    Cu recomandari gramada,
    O colega fericita 🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *