Fetita

Fetita

Intr-o lume plina de copii avem nevoie de jucarii! De fapt, si noi adultii avem nevoie de ele pentru a ne lumina fata cu un zambet. Cele mai frumoase jucarii sunt cele pe care si le doreste copilul. Asa a fost creata si aceasta papusa crosetata… a fost dorita de o fetita dragalasa.

Daca surioara mai mare si-a dorit un baietel crosetat, cea mica a vrut o fetita cu bentita. Bentita ce mi-a dat de furca…. Unde sa gasesc o bentita asa mica? Am cautat la copii, am cautat in diverse magazine, inclusiv la jucarii sa vad daca gasesc o papusa cu bentita pe care sa o folosesc. N-ai sa vezi…nimic sa se potriveasca… Asa s-a ales copilul meu cu bentita cu coarne de ren. In final m-a salvat sotul! Fiind noi la cumparaturi de haine, ce sa vezi…. se opreste la stativul cu gablonturi. Oare ce i-o trebui? Eu nu port trasnai de genul… Ma apropii, si ce sa vezi… avea in mana o pereche de cercei rotunzi mai mari si mai lati. Asa au ajuns cerceii  bentita la papusa.

Fetita cu bentita

La final am avut o papusa ca cea din poza de inspiratie multumita sotului, sa nu zica doamnele ca sotii nu-s buni la nimic. Al meu ma salveaza mereu.

Rochita de papusa

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *