Sal crosetat

Sal crosetat lavanda

Eu am gasit patru moduri de purtare a acestui sal crosetat. Prietenele mele fashioniste, se stiu ele care, ar gasi mai multe modalitati de a-si accesoriza tinutele cu acest sal handmade.

Sal crosetat

Imi doream de mult sa fac un sal…… Imi doream sa tricotez unul de fapt. Nu am avut curaj, fiind la inceput cu tricotatul, asa ca am crosetat unul.

Totul a pornit de la o geaca de iarna care imi place mult, dar imi ingheta gatul in ea. Am incercat esarfe din comert care m-au dezamagit…..nu se potriveau cu ce doream eu. In trend erau cele circulare si cumva tot simteam rece la gat.

Sal crosetat

Undeva prin birou era pus un lot cu fir merino lila din care ii facusem unei prietene mitene lungi si imi placuse tare sa-l lucrez. Noanta mergea cat de cat cu geaca asa ca am trecut la actiune. Am ales un model usor si printre alte proiecte am reusit in prag de vara sa il termin. Eu sanie vara si car iarna 🙂 .  Vine ea iarna iar si o sa am un gat fericit infofolit in sal.

Cred ca poate fi purtat si pe vreme frumoasa peste o fusta sau o rochie transformand o tinuta banala in una senzationala, unica.

Sal crosetat

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *