Baietel Irina

Denis

Cand vrei cadou ingenios de botez si stii pe cineva care croseteaza, o papusa handmade te poate salva din impas.

Asa s-a intamplat si cu prietena mea care a devenit matusa unui baietel bucalat, dulce foc. A vazut capsorul unui baietel crosetat poza la profilul meu de wahtsapp si a zis : ‘Vreau si eu unul pentru botezul nepotelului!’. Cum sa zici nu unei persoane asa hotarate…n-ai cum, asa ca te apuci de treaba. Atele parca asteptau …au ajuns la fix, sa nu fiu nevoita sa caut pe o asa vreme….

Si pentru ca vremea e cam nehotarata ne-am gandit ca ar fi bine sa fie pregatit cu hainute adecvate. Frizeriile fiind inchise are parul cam lungut, dar a fost indragit si asa.

Baietel Irina

Am vrut eu alte culori decat la celalt baietel, dar nu mi-a iesit…se pare ca e combinatia perfecta de culori. Am reusit sa schimb doar decoratiunea tricoului care se potriveste cu bebe – innoata ca o broscuta cu colac verde. Si culoarea ochilor difera, prietena mea a vrut ochi albastri, ca ai ei.

Baietel Irina

Pentru ca prietena mea a spus ca nume baietelului ii pune bebe, am facut un sondaj printre colegii sotului si asa s-a ales cu acest nume haios Denis 🙂

Oare urmeaza si al treilea baietel? Poate imi iese sa conving pe cineva sa incerce alta combinatie de culori 🙂

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *