Caciula verzulie

Caciula verzulie

Cand esti o persoana speciala iti doresti lucruri care sa rezoneze cu tine. Ce poate fi mai la indemana in zilele racoroase decat o caciula tricotata, unicata?

Eu sunt una din persoanele norocoase! Imi doream un set de andrele cu fir interschimbabil. L-am primit cadou de ziua mea de la sot. Acum mai ramanea sa apara si un proiect sa le folosesc. Nu ca nu aveam in capt tot felul de esarfe tricotate…. dar pentru mine ma mobilizez mai greu sa fac.

Am fost salavata de o persoana minunata! Bine…. ea vroia papusi crosetate de mine….nu ca mama ei nu iar putea face…. Am tot dezbatut noi doua si am ajuns la concluzia ca mai bine ii fac o caciula motata, tricotata. Ea fericita ca va avea caciula, eu ca voi pune andrelele la treaba.

Model caciula verzulie

Asa a parut aceasta caciula motata,verzulie. Este prima data cand lucrez cu acest fir – YarnArt Merino Bulky. Este moale, pufos si e o placere sa lucrez cu el. Iar despre andrele …..ce sa zic………..astept cu nerabdare sa le folosesc iar. Si modelul mi-a placut. Face alegeri bune … oare nu o vrea ea si fular la fel? 🙂

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *