Paturica ursulet

Paturica ursulet

Paturica jucarie crostata, un cadou potrivit pentru un bebelus. Este practica si cu siguranta va fi indragita de cel mic cand va mai creste si o va plimba peste tot dupa el.

Mi se intampla des sa imi doresc sa realizez un proiect si initial sa nu am pentru cine si apoi, hocus pocus apare persoana potrivita. Imi place sa lucrez pentru copii….imi sunt dragi si stiu sa se bucure de lucruri mici. Astfel ca de mult imi doream sa fac o paturica jucarie dar nu aveam cui sa o daruiesc. Noroc cu nepoata unei prietene care a nascut o scumpete de baietel.

Prietena mea isi dorea sa ii crosetez pentru cel mic un baietel cum vazuse in poza mea de la whatsapp. Am promis ca ii fac, dar cum vroia sa il dea la botez si pana atunci cale lunga sa ne ajunga, am intrebat-o daca nu pot sa ii fac o paturica jucarie. Nedumerita m-a intrebat cum vine asta. Am cautat pe net si i-am trimis poze. I-a placut ideea si s-a hotarat pentru un ursulet cu indicatii precise asupra culorilor.

Paturica ursulet

Eu, prietena ascultatoare, fuga la mercerie sa caut fir pentru bebelusi, culorile dorite. Cam greu de gasit in timpurile astea, dar nu imposibil. Fiind nevoita sa stau in casa mai mult am reusit sa o termin in timp record 🙂 . In timp ce crosetam la ea mi-am amintit ce tare indragise copilul meu o paturica galbena cu broscute. Nu era chip sa doarma fara ea. Oare si aceasta paturica va ajunge asa?

Paturica ursulet

A iesit o veselie de paturica ce va fi parte din cadoul de botez. Sper sa fie indragita de cel mic.

fb-share-icon

1 comentariu

  1. Bună , ma interesează și pe mine acestă păturica , un pret dacă puteți să îmi lăsați și dacă mai faceti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *