Aurora

Sirena Aurora

Cand vad bucuria copilului ce si-a primit jucaria mult dorita, consider ca am avut una din cele mai minunate zile. Asa s-a intamplat si cand o fetita minuata si-a primit cadoul dorit de la bunica ei, si anume o papusa sirena.

Am avut o doamna ce a venit la recuperare dupa o accidentare la mana. Si in timp ce lucram la castigarea mobilitatii la nivelul mainii povesteam ce hobby avem fiecare. Dumneaei ii placea sa picteze si sa tricoteze. Auzind ca si mie imi place sa tricotez si sa crosetez am inceput sa vorbim despre modele si am ajuns la jucariile facute de mine. Asa i-a venit ideea sa ii fac nepotelei o papusa sirena. Cea mica ii scrisese luui Mos Craciun ca ar vrea o astfel de papusa.

Timpul era prea scurt si mai aveam si alte proiecte in lucru. Bunica isi dorea mult sa vada dorinta nepotelei implinite, asa ca am hotarat impreuna ca va fi cadou de aniversare. Zis si facut! Am realizat astfel prima papusa sirena, de fapt doi in unu. Putea fi si papusa cu rochita si sirena.

Aurora

Cu o zi inainte de a implini 4 ani, au venit impreuna, bunica si nepoata, la sala pentru a primi cea mica darul mult visat. Fetita nu stia de surpriza pusa la cale de bunica! Zambetul ei cand a vazut papusa mi-a luminat ziua. A plecat cu ea in brate. Mai tarziu, in timpul zilei, bunica mi-a scris ca i-a pus numele Aurora si a dormit cu ea in brate.

Aurora

Am primit poze cu papusa cu parul prins in coada, cu doua cozi impletite…… O papusa handmade iubita de o fetita fericita!

Aurora

fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *